fredag, januari 22, 2021
Hem Taggar Diskhantering

Tagg: diskhantering

Hårddisk kan inte läsas

Fråga: Jag har en WD Elements USB-hårddisk som verkar få kontakt med datorn, men sedan syns den ej när jag vill se vad som finns på denna enhet.

Diskhantering går inte att hitta

Fråga: Min dator är helt ominstallerad, från noll: Windows 10 Pro (1909). När jag försöker starta Disk Management hittar inte Windows-sökningen detta.

Programtips: Aomei Partition Assistant Standard 8.1

Aomei Partition Assistant Standard låter dig skapa, formatera, sammanfoga, ändra storlek, flytta och på andra sätt hantera enhetspartitioner. Programmet är användarvänligt.

Programtips: Bootit Bare Metal 1.53

Ett komplett verktyg för hårddiskhantering. Du kan hantera allt från partitioner till själva startprocessen (inklusive redigering av Windows BCD-fil). Dock endast som utvärderingsversion.

Osynlig hårddisk

Fråga: Min dator med Windows 10 hittar inte min externa hårddisk. Den finns när jag kollar Diskhantering och när jag loggar ut den via "Säker borttagning av maskinvara" men inte i Utforskaren.

Programtips: Paragon Partition Manager Free 16

Med Paragon Partition Manager Free kan du skapa, radera och ändra storlek på dina befintliga partitioner. Mjukvaran är skapad för hemanvändare som behöver de grundläggande funktionerna.

Partitionspanik efter diskhantering

Fråga: Jag satt och lekte med Diskhantering i Windows och råkade markera några partitioner som aktiva. Eftersom jag tänkte att det kanske var dumt ändrade jag tillbaka igen och fick sedan problem med att starta Windows,

Programtips: Diskaid 5.47

Använd din Iphone, Ipod eller Ipad som en extern hårddisk. Ett bra sätt att få ut ännu mer av Apples I-enheter,...

Programtips: HD-Clone 4.3.4 Free

Ett program med vars hjälp du enkelt kan skapa en komplett kopia av innehållet på din hårddisk. Programmet är lika enkelt...

Programtips: Ultradefrag 5.1.0

Defragmentera dina hårddiskar snabbt och effektivt med detta underhållsverktyg. Snabbt, kraftullt degragmenteringsverktyg. Det är dock inte byggt för att vara lättanvänt,...