Kategori: ljud

Wave 3 är en bra bordsmikrofon för poddar, strömmande media och alla typer av digitala konversationer. Oavsett om du är nybörjare eller semiprofessionell.

Reaper är ett proffsverktyg för en DAW – Digital Audio Workstation. Du kan importera valfri ljudkälla, inklusive MIDI, och sedan kan du bearbeta ditt ljudalster till dess att du blir nöjd.

Här är årets bästa hörlurar! Samtliga har testats av Datormagazin under 2019 och fått vår rekommenderar-utmärkelse eller den eftertraktade utmärkelsen Toppklass.

Fråga: Om jag kopplar in en hörlur i min bildskärm får jag inget ljud från min dator som kör Windows 10, men med Playstation 4 till samma skärm blir det ljud i lurarna.

Feyconverter är ett program för att kopiera musikskivor och att konvertera ljudfiler till något av alla format som stöds. Du får bra kontroll över resultatet, då du kan påverka konfigurationen.

Kanske det bästa gratisprogrammet för inspelning, redigering och mixning av ljud. Det är baserat på öppen källkod och har format en egen nisch som ett kraftfullt men användarvänligt verktyg.

Skapa musikspår med denna kraftfulla mjukvara, baserad på öppen källkod. Förvisso är den ganska komplex och dokumentationen kunde vara bättre, men det är också ett professionellt verktyg.