måndag, mars 30, 2020
Hem Taggar Ljud

Tagg: ljud

Här är de bästa hörlurarna 2019

Här är årets bästa hörlurar! Samtliga har testats av Datormagazin under 2019 och fått vår rekommenderar-utmärkelse eller den eftertraktade utmärkelsen Toppklass.

Programtips: VirtualDJ Home 2018 Build 5281

Ett DJ-program som snabbt låter dig mixa ljud och video. Det är kraftfullt och har gott om funktioner, resultatet blir också bra. Dock tar det lite tid att lära sig hur allt fungerar.

Ljud från skärm

Fråga: Om jag kopplar in en hörlur i min bildskärm får jag inget ljud från min dator som kör Windows 10, men med Playstation 4 till samma skärm blir det ljud i lurarna.

Programtips: Feyconverter 3.5.0

Feyconverter är ett program för att kopiera musikskivor och att konvertera ljudfiler till något av alla format som stöds. Du får bra kontroll över resultatet, då du kan påverka konfigurationen.

Programtips: Audacity 2.3.1

Kanske det bästa gratisprogrammet för inspelning, redigering och mixning av ljud. Det är baserat på öppen källkod och har format en egen nisch som ett kraftfullt men användarvänligt verktyg.

Ljud från två håll

Fråga: Finns det något sätt att få ljudet att spela genom både högtalarna och hörlursuttaget på en bärbar dator samtidigt?

Programtips: Darkwave Studio 5.8.0

Skapa musikspår med denna kraftfulla mjukvara, baserad på öppen källkod. Förvisso är den ganska komplex och dokumentationen kunde vara bättre, men det är också ett professionellt verktyg.

Programtips: Tagscanner 6.1.2

Detta är inget mindre än en fullfjädrad redigerare för taggar. Du kan nu märka upp hela din musiksamling, stöd finns för långtgående automatisering vilket sparar tid och arbetet blir smidigt.

Programtips: Mp3tag v2.90

Mp3tag är nästan ett ovärderligt verktyg som låter dig redigera mp3-taggar på ett snabbt och enkelt sätt. Det är ett smidigt alternativ om du har en lite större musiksamling.

Test: Sonos Beam

Med integrerad röststyrning och imponerande ljudåtergivning ger Sonos Beam oss väldigt mycket per investerad krona. Detta välljudande system får utmärkelsen Datormagazin rekommenderar.

Premium

Missa inte!