Bluetooth-anslutning är inte helt ovanligt när det gäller hörlurar, men för Bose är nya AE2W deras första.

Bluetooth-modulen är avtagbar och väger inte mer än kabeln den ersätter. De nya hörlurarna är utrustade med Boses Triport-teknik för att skapa ett djupare och mer verklighetstroget ljud.

AE2W-hörlurarna är optimerade för att användas med en Ipad, men är kompatibla med de flesta mobila Bluetooth-enheter. Med ett användarvänligt gränssnitt vissa funktioner i Ipad styras att pågående aktivitet behöver avbrytas. Upp till två enheter kan anslutas, vilket gör det möjligt att till exempel växla mellan telefonsamtal och videotittande på en Ipad.

Det uppladdningsbara batteriet ger minst sju timmars användning och erbjuder över 200 timmar i viloläge. LED-indikatorer visar batteri- och anslutningsstatus samt om hörlurarna är av eller på. Med  IOS kan batterinivå också visas på skärmen. Hörlurarna laddas via den medföljande USB-sladden. Öronkuddarna är tillverkade i mjukt material för hög komfort.

Försäljningen startar i slutet av maj och priset blir då 2 300 kronor.

Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här