Mushkin har meddelat att världens snabbaste 240 gigabytes USB-minne, Ventura Ultra, nu finns tillgängligt för leverans.

Ventura Ultra 240GB presenterades först på årets CES-mässa. Mushkin själva hävdar att deras nya USB 3.0-minne är snabbast i världen i sitt slag med en dataöverföringshastighet på upp till 380 megabyte per sekund vid läsning och 325 megabyte per sekund vid skrivning.

USB-pinnen har ett robust aluminiumhölje för extra hållbarhet och motståndskraft. Dessutom är Ventura Ultra ett av få USB-minnen i världen som erbjuder stöd för USB Attached SCSI Protocol, vilket möjliggör köande av kommandon för att maximera överföringshastighetens potential.

Produktens pris är inte bekant.

Föregående artikel80 procent av alla smarta telefoner är oskyddade
Nästa artikelVenue – nya hybridplattor från Dell
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här