Sennheiser Century Mobile 665

Sennheiser lanserar fyra nya trådbundna Century-lurar för mer flexibel uppkoppling och mobilitet.

Med de senaste tillskotten i Century-serien av professionella headset vill Sennheiser låta kontoret följa med överallt. Fyra nya Century Mobile-varianter uppges ge ökad mobilitet för moderna kontaktcenter och kontorsarbetare som eftersöker flexibilitet för att ansluta till olika enheter såsom datorer, smarta telefoner eller datorplattor.

Century Mobile headset ska erbjuda en tydlig och naturlig kommunikationsupplevelse med hjälp av funktionen Voice Clarity och en brusreducerande mikrofon som minskar oönskat bakgrundsbrus för att optimera talförståelsen i kontaktcenter eller kontorsmiljöer.

Hörlurarna är även utrustade med Sennheiser Activegard-teknik för skydd mot akustisk chock. Samtalshantering görs enkelt via något som kallas in-line-samtalskontroll och möjliggör svar, avslutande av samtal och volymjustering via USB-anslutning. Vid anslutning till en mobilenhet går det att ringa upp och avsluta samtal.

Öronkåporna är gjorda i konstläder, gångjärnen i rostfritt, ramarna i aluminium och sladdarna i Vectran för att klara påfrestande arbetsmiljöer. Dessutom har de också konstruerats för bekväm transport, med platta öronkåpor och en förvaringspåse.

– Med våra nya headsets ljudkvalitet och komfort gör vi det smidigt att växla mellan fysiska platser och enheter utan att äventyra produktiviteten, kommunikationshastigheten eller ljudkvaliteten, säger Andreas Bach, VD för Sennheiser Communications.

Det nya Century Mobile-sortimentet innehåller fyra nya premiumheadset – de enkelsidiga SC 635 USB och SC 635 och de dubbelsidiga SC 665 USB och SC 665. Båda USB-varianterna erbjuder sömlös kompatibilitet med alla stora UC- och softphone-lösningar, inklusive Skype for Business. SC 635- och SC 665-varianterna är avsedda för anslutning enbart via 3,5-millimeterskontakten.

Prisuppgifter finns ännu inte.

 

 

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här