Sennheiser Century Mobile 665

Sennheiser lanserar fyra nya trådbundna Century-lurar för mer flexibel uppkoppling och mobilitet.

Med de senaste tillskotten i Century-serien av professionella headset vill Sennheiser låta kontoret följa med överallt. Fyra nya Century Mobile-varianter uppges ge ökad mobilitet för moderna kontaktcenter och kontorsarbetare som eftersöker flexibilitet för att ansluta till olika enheter såsom datorer, smarta telefoner eller datorplattor.

Century Mobile headset ska erbjuda en tydlig och naturlig kommunikationsupplevelse med hjälp av funktionen Voice Clarity och en brusreducerande mikrofon som minskar oönskat bakgrundsbrus för att optimera talförståelsen i kontaktcenter eller kontorsmiljöer.

Hörlurarna är även utrustade med Sennheiser Activegard-teknik för skydd mot akustisk chock. Samtalshantering görs enkelt via något som kallas in-line-samtalskontroll och möjliggör svar, avslutande av samtal och volymjustering via USB-anslutning. Vid anslutning till en mobilenhet går det att ringa upp och avsluta samtal.

Öronkåporna är gjorda i konstläder, gångjärnen i rostfritt, ramarna i aluminium och sladdarna i Vectran för att klara påfrestande arbetsmiljöer. Dessutom har de också konstruerats för bekväm transport, med platta öronkåpor och en förvaringspåse.

– Med våra nya headsets ljudkvalitet och komfort gör vi det smidigt att växla mellan fysiska platser och enheter utan att äventyra produktiviteten, kommunikationshastigheten eller ljudkvaliteten, säger Andreas Bach, VD för Sennheiser Communications.

Det nya Century Mobile-sortimentet innehåller fyra nya premiumheadset – de enkelsidiga SC 635 USB och SC 635 och de dubbelsidiga SC 665 USB och SC 665. Båda USB-varianterna erbjuder sömlös kompatibilitet med alla stora UC- och softphone-lösningar, inklusive Skype for Business. SC 635- och SC 665-varianterna är avsedda för anslutning enbart via 3,5-millimeterskontakten.

Prisuppgifter finns ännu inte.

 

 

Föregående artikelBenq släpper spelskärm under märket Zowie
Nästa artikelKonstiga filer uppstod vid start
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här