1Sylvass design med nya brytare

Roccat Vulcan 120
Roccat Vulcan 120

Roccats senaste tangentbord, Vulcan 120, är det första med företagets egenutvecklade brytare, Titan Switch Tactile. Givetvis är tangenterna bakgrundsbelysta. De ska även vara extra dammtåliga. Om de tål din utvälta Jolt Cola låter vi dock vara osagt. Prislappen ligger på cirka 1 650 kronor.

www.roccat.org

2Oneplus ser rött

Oneplus Red

”Efter att ha sålt 1 miljon enheter på 22 dagar, släpper nu OnePlus en begränsad upplaga av en riktigt het färgvariant, OnePlus Red.” Så skriver Oneplus PR-byrå om företagets nya mobil(färg). Mycket mer än så behöver vi väl inte tillägga. Räkna med att betala cirka 6000 kronor för mobilen.

www.oneplus.com

Missa inte vårt test av Oneplus 6

Annons: Se aktuellt pris på Netonnet

3Musik för fickan

Denon Envaya
Denon Envaya

Envaya Pocket är Denons senaste trådlösa högtalare för dig som vill plocka med dig musik på resan. Modellen kostar cirka en tusenlapp och har ett batteri som ska räcka upp till tio timmar.

www.hifiklubben.se

4Alexa till Musiccast

Musiccast 20
Musiccast 20

Musiccast 20 ingår i Yamahas multirumslösning Musiccast. Högtalaren fungerar separat, i stereopar eller som bakhögtalare i ett surroundsystem. Dessutom har den stöd för Amazon Alexa. Pris: Cirka 2 400 kronor.

https://europe.yamaha.com

5En frisk fläkt

midjefläkt
En personlig ”midjefläkt”.

Den stekheta sommaren närmar sig sitt slut, men varför inte göra dig redo inför 2019 redan nu. En personlig ”midjefläkt” som ger dig en uppfriskande vind under tröjan. Pris: Cirka 160 kronor.

www.thanko.jp

6För hängivna trekkers

Foto: Thinkgeek.com

Ta emot mobilsamtalen med ett tryck på Star Trek TNG Bluetooth Combadge. Den har både mikrofon och högtalare och fungerar även med Siri, Cortana eller Google Now. Pris: Cirka 80 dollar.

www.thinkgeek.com

7Filma med munnen full

Foto: Amazon.co.uk

Saknar du kamerafäste på hjälmen? Då kan det här vara lösningen! Mouth Mount låter dig ”bära” din Gopro-kamera i munnen och ska låta dig andas genom öppningar på sidan. Pris: Cirka 300 kronor.

www.amazon.co.uk

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här