torsdag, juli 9, 2020
Hem Taggar Högtalare

Tagg: högtalare

Test: Audio Pro A40

Under den stilrena ytan på Audio Pro A40 gömmer sig ett verkligt monster till högtalare. Ett välljudande monster vi gärna lyssnar till dagarna i ända.

Test: LG WK7

Den gedigna konstruktionen bjuder på mycket bra ljudkvalitet och Googles assistent briljerar i skapelsen, men appen är lite trist och vi anser att LG WK7 har förbättringspotential.

JBL Tuner

JBL:s senaste trådlösa högtalare, JBL Tuner, har inte bara Bluetooth-anslutning, den har även DAB+- och FM-radiomottagare. Den lilla högtalaren finns i svart och vitt och kostar...

7 prylar du inte får missa i september 2018

Sylvass design med nya brytare Roccats senaste tangentbord, Vulcan 120, är det första med företagets egenutvecklade brytare, Titan Switch Tactile. Givetvis är tangenterna bakgrundsbelysta. De...

Test: Marshall Kilburn II

Marshalls uppdaterade Bluetooth-högtalare, Kilburn II, ska bjuda på rejält med volym, massor av batteritid och flerriktat stereoljud. Visst låter det bra? Ja, det gör...

Test: Harman Kardon Omni 10+, 20+ och 50+

Harman Kardons Omni +-serie kombinerar bärbar tyngd med möjligheter till flerrumskonfiguration, men bara en av högtalarna kan egentligen stå på egna ben. Nämligen Harman Kardon Omni 50+.

Creative Pebble

Creative Pebble är ett par minihögtalare på 2,2 watt i "zen-designprincipens minimalistiska elegans".

Polk Audio Magnifi Mini

Magnifi Mini från Polk Audio ska leverera en ljudupplevelse i paritet med ”en mycket större anläggning”.

Trådlösa högtalare en risk

Säkerhetsföretaget Trend Micro har i en serie rapporter uppmärksammat problemen med så kallade IoT-enheter och varnar nu särskilt för högtalare av två kända märken.

Test: Creative Sound BlasterX Kratos S5

Creative Sound BlasterX Kratos S5 kombinerar bra komponenter med smart mjukvara för en individanpassad ljudbild. De har lyckats bra, så bra att det är ett tilltalande paket som vår utmärkelse.

Premium

Missa inte!