Om du som undertecknad drabbades extremt hårt av vinterns stora storm med flera dygns strömavbrott som följd så kan ett rejält batteripack vara värt att investera i. Sandberg tycks ha lanserat ett rejält sådant.

När årets första stora vinterstorm slog till var det åtskilliga tusen hushåll som drabbades av långvariga strömavbrott. Undertecknad satt i 32 timmar utan ström, mobiltäckning och lagade mat på vedspisen. Mysigt kan tyckas, men när barnens surfplattor dör och det inte finns stearinljus nog i världen för att lysa upp ett rum nog för att kunna spela kort eller läsa en bok.

Batteripack, eller powerbanks, är givetvis inget nytt men i avdelningen mer extrema sådana har Sandberg nu lanserat en produkt som borde finnas på allas önskelistor inför nästa stora strömavbrott. Survivor Camperpowerbank 42000 heter underverket som väger två kilo och kan skicka ur sig 42000 mAh eller 9-12 volt vid 3 ampere. Produkten har två USB-A-portar som ger fem volt och 2,1 ampere styck och en USB-C-port som ger 30 watt för laddning av flera enheter samtidigt. Batteripacket kan också laddas i bilen om man vill ta med sig batteripacket på campingsemestern. Väl ansluten i bilen kan batteripacket skicka ur sig åtta ampere och fungerar i temperaturer ner till -10 grader och upp till +45 grader.

Just ja – du kan med största sannolikhet inte ta med detta monster på flyget.

Prislappen ligger på 2669 kronor inklusive moms.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här