MSI Radeon RX 590 Armor

Nu är det här, grafikkortet MSI Radeon RX 590 Armor. Det handlar alltså om MSI:s tolkning av AMD Radeon RX 590. Och det är ett intressant grafikkort, för de har tagit ut svängarna.

MSI Radeon RX 590 Armor 8G har 1 545 megahertz som boost-frekvens, precis som referensmodellen Radeon RX 590. Däremot har MSI Radeon RX 590 Armor 8G OC en högre boost-frekvens som når 1 565 megahertz. Båda modellerna har dock 1 469 megahertz som standardfrekvens.

Likt namnet antyder, har grafikkortet tillverkarens Armor-kylare. Den använder ett par MSI Torx 2.0-fläktar som har dubbla kullager. Under dessa sitter en rejäl kylplatta med kylflänsar som enligt MSI ska ha designats så att de maximerar luftflödet mot enhetens heatpipes. Lösningen har alltså förutsättningar att både vara tystgående och effektiv.

När det gäller grafikanslutningar har MSI Radeon RX 590 Armor två Displayport 2.0, två HDMI-portar och en dual-link DVI-D-port. Grafikkortet har även stöd för tvåvägs Crossfire. Vi ser fram emot att sätta ett exemplar på prov i vårt testlabb.

De nyfikna hittar mer information här:

www.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-590-ARMOR-8G.html

www.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-590-ARMOR-8G-OC.html

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här