Utmarkelse toppklass webb


Dyson Cyclone V10
6 / 6 Betyg
5 990 krPris
För
Liten och smidig, extrem sugkraft, sladdlös. Teknisk innovation av högsta klass. Mängder med tillbehör. Bästa investering som gjorts på många år.
Emot
Inget.
Rekommenderas till
Detta är en produkt som faktiskt alla borde investera i och som utan tvekan kommer att underlätta i hemmet.

När teknisk innovation förenklar en av de vanliga sysslorna i hemmet, kan vi inte låta bli att tilldela dammsugaren Dyson Cyclone V10 utmärkelsen Toppklass. Dessutom är den väldigt effektiv.

Ny teknik kan revolutionera inom många områden. Det bästa exemplet på detta på mycket länge får vi med Dyson Cyclone V10, en unikt konstruerad batteridriven dammsugare. Dessutom har den kraft och funktionalitet som överstiger det mesta på marknaden.

Produkten är ett resultat av år av forskning och beräkningar, vilket inte hade varit möjligt utan avancerade datorprogram. Detta märks framför allt på den nyutvecklade V10-motorn, som är den minsta och starkaste dammsugarmotor som Dyson har producerat. Den har en kraft på över 79 kilo. Till detta har Dyson utvecklat ett fullständigt förseglat filtreringssystem som fångar upp 99,97 procent av alla partiklar. Den luft som kommer ut är alltså renare än den som sugs in.

Dammsugaren håller dessutom samma höga effekt hela vägen och resultaten är enastående

Nästa konstruktionsnyhet hittar vi i den kombinerade motor- och behållardelen. Denna har unika lösningar för att absorbera vibrationer och dämpa ljudet. Och de har lyckats bra, då enheten är tystare än merparten av de traditionella lösningarna.

ANNONS
Se aktuellt pris på Dysondammsugare hos Netonnet

I standardläget får vi ut en dryg timmes användning på en laddning. Dammsugaren håller dessutom samma höga effekt hela vägen och resultaten är enastående.

Dyson skickar med flera munstycken (beroende på modellbeteckning) för att vi enkelt ska kunna rengöra allt från hårda golv och mattor till fogar och persienner med mera. Då den kan användas som handdammsugare har vi även en topplösning för att rengöra bilen. Det motordrivna minimunstycket gör underverk på  ingrodd smuts eller på hund- och katthår.

När vi inte använder enheten hängs den upp på en väggmonterad station som agerar både laddare och hållare för de tillbehör som oftast används.

Vi blev förtjusta i Dyson Cyclone V10, riktigt förtjusta. Faktiskt så mycket att produkten får utmärkelsen Toppklass.

Av Patrik Wahlqvist

Dyson Cyclone V10
6 / 6 Betyg
5 990 krPris
För
Liten och smidig, extrem sugkraft, sladdlös. Teknisk innovation av högsta klass. Mängder med tillbehör. Bästa investering som gjorts på många år.
Emot
Inget.
Rekommenderas till
Detta är en produkt som faktiskt alla borde investera i och som utan tvekan kommer att underlätta i hemmet.

Specifikationer Dyson Cyclone V10:

 • Tillverkare: Dyson, www.dyson.se
 • Behållarens volym: 0,76 liter
 • Vikt: 2,7 kg
 • Sugeffekt: 151 AW
 • Laddtid: 3,5 timmar
 • Mått: 25 x 127 x 26 cm

i samarbete med PriceRunner

 

Hårdvaruexpert med djupt IT-kunnande inom en mängd områden som tidningen täcker. Arbetar sedan årsskiftet som huvudredaktör och affärsutvecklare.

4 KOMMENTARER

 1. Undrar vad du menar med att luften faktiskt är renare när den kommer ut än när den sugs in. Är det inte så alla dammsugare fungerar.

 2. Verkar lite konstigt när en tekniktidning skriver att motorn har en kraft av över 79 kg?? Vad menas?
  Om ni med kraft menar effekt så är enheten för det watt (W)

 3. Jag vill att du testar Twins Invictus då det inte är någon oberoende som testat den än. Särskillt varianten med vatten verkar spännande. Jag har köpt en del av deras produkter och blivit nöjd men denna produkt är för dyr för en chansning.

 4. Kollar man på Råd&Rön så är det inte riktigt toppklass. I toppen finns golvdammsugare som får 72 poäng medan skaftdammsugaren Dyson får 64 poäng. Medelbra alltså, och dyr!

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här