Agon by AOC har utvecklat högprestandaskärmen PD32M tillsammans med Porsche Design.

Porsche Design och AGON by AOC har tillsammans utvecklat en datorskärm med extrem prestanda som främst vänder sig mot spelare och kreatörer. Skärmen heter Porsche Design AOC AGON PRO PD32M och designen på den 31,5 tum stora skärmen ska enligt skaparna vara inspirerad av egenskaper och detaljer från sportbilar från Porsche.

Skärmen har en platt IPS-panel (AAS) med MiniLED-teknik för bakgrundsbelysning och totalt har skärmen 1152 dimningszoner. Det innebär i praktiken att skärmen kan återge 1,07 miljarder färger med en färgåtergivning som omfattar 97 procent täckning av DCI-P3, och den är certifierad med DisplayHDR 1400 med en maximal ljusstyrka på 1400 nits.Responstiden för GtG ligger på 1 ms.

Anslutningarna inkluderar DisplayPort 1.4 samt HDMI 2.1-portar, samt upp till 120 Hz vid 4K över USB-C. Den har också stöd för Adaptive-Sync som gör att det går att använda variabel uppdateringsfrekvens (VRR).

Det finns en inbyggd KVM-switch för att växla mellan två enheter som då kan dela på skärm, mus och tangentbord, samtidigt som skärmen kan visa bägge källorna samtidigt tack vare picture-in-picture upp till UHD-upplösning vid 60 Hz.

Två stycken inbyggda 8W-högtalare med DTS-stöd för ljudupplevelsen.

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M finns tillgänglig nu med ett rekommenderat pris på 20 059 kr.

 

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här