tisdag, april 20, 2021
Hem Taggar Dator

Tagg: dator

Bygga bärbar

Fråga: Jag har en gammal Dell Studio 1737 som kanske är på väg att ge upp andan och jag vill kunna jämföra ett eget bygge (bärbart) mot att köpa en ny fabriksbyggd.

Test: HP Z4 G4 Workstation

En säker arbetsstation med grym prestanda för 3D CAD, AR och AI. Dessutom får den anses vara prisvärd, trots sin höga prislapp, och har ett lättarbetat chassi. Datorn får vår rekommendation.

Test: Shuttle NC03U7

Shuttle NC03U7 är ett utmärkt val för en avancerad HTPC-lösning eller smidig kontorsdator med krav på hög diskprestanda. Vi gillade den så mycket att den får utmärkelsen Datormagazin rekommenderar.

Test: HP Elite Slice

Här har ni den kanske ultimata kontors- och mötesrumsdatorn, som även fungerar bra i vardagsrummet. Dels då den är modulbyggd minidator, du kan alltså delvis bestämma vilka funktioner som behövs.

Gnisslande fläktar

Fråga Jag blåste rent datorn och försökte få den att inte gå på högvarv. Den gnisslar också till ibland och jag undrar om det är...

Test: Asus Vivomini UN65H

Asus Vivomini UN65H är en tyst och kompakt dator med utmärkt prestanda för sin storlek. Den kan fungera som kontorsdator, som del i ett...