torsdag, juli 9, 2020
Hem Taggar E-post

Tagg: e-post

Konstiga tecken

Fråga: Varför blir det konstiga tecken i inkommande e-post?

Gmail utan namn

Fråga: Jag använder Gmail för ett av mina e-postkonton. Finns det något sätt att visa bara min e-postadress och inte inkludera mitt namn?

E-postmeddelande från mig själv

Fråga: Finns det ett program eller något som kan få det att se ut som om någon har tillgång till mitt e-postkonto?

Microsoft slår Amazon i mindre smickrande topplista

Merparten av spjutfiskeattacker använder falska avsändare som vanligaste angreppsmetod. Det konstaterar IT-säkerhetsföretaget Barracuda Networks efter en stor studie av 360 000 attacker.

Programtips: Em Client 7.2.34666.0

Ett mångsidigt program för att hantera e-post, kontakter, kalendrar och olika former av snabbmeddelanden. Stöd finns för import från Outlook och Thunderbird, om du bestämmer dig för att migrera.

E-postprogram – alternativ till Microsoft

Fråga: Jag är trött på alla problem med Microsofts e-post- och kalenderprogram. Har ni något förslag på något annat program?

E-post från Tele2

Fråga: Jag undrar varför mitt utmärkta e-postprogram Thunderbird inte längre vill fungera med Tele2:s nya e-postserver.

Flytta IMAP-konto

Fråga: Jag ska byta webbhotell och har två domäner. Till dessa har jag ett antal e-postadresser som jag använder IMAP på.

E-post eller e-post

Fråga: Jag använder Microsoft Outlook på en Windows10-dator. Vid en uppdatering kom det in en ”app” som heter ”E-post och kontakter”. När jag får ett meddelande innehållande en e-postadress öppnas den inte längre i Outlook.

Programtips: Outlookaddressbookview 2.11

Programmets namn är ganska talande, det ger några fördelar framför de inbyggda funktionerna. Detta program kommer de flesta inte att behöva använda så ofta, eller...

Premium

Missa inte!