onsdag, november 13, 2019
Hem Taggar Event

Tagg: event

Direktrapport från Microsoft Ignite 2018 – Del 2

Vi går in på andra dagen av Microsofts Ignite- och Envision-konferens och tittar bland annat närmare på nya spännande AI-lösningar.

Direktrapport från Microsoft Ignite 2018

Under sista veckan i september så anordna Microsoft sin årliga Ignite-konferens i Orlando, USA. En konferens där IT-proffs från världens alla hörn träffas för att utbyta idéer och få en djupare inblick i Microsofts nuvarande och kommande lösningar. Vi är självklart på plats och följer eventet från första parkett för att ge er den senaste informationen.

ServiceNow vill automatisera mera – och göra arbetsdagen enklare

Kan automatiserade arbetsprocesser göra arbetsdagen lite enklare och IT-systemen lite säkrare? Ja, det menar åtminstone ServiceNow, ett företag som vill hjälpa andra företag att jobba smartare. Tillsammans med 18000 andra besökare åker vi Knowledge18 i Las Vegas för att lära oss mer.

En ny form av ekonomi

Under HP Sustainability Summit i London fick vi en inblick i en ny form av användarprocess och tillhörande ekonomi. Kommer den på bred front kan den starkt bidra till minskad miljöförstöring.

AWS re:Invent – 2016

Då har den förmodligen snabbast växande IT-konferensen gått av stapeln och det haglade av nyheter som berör ett flertal IT-områden. Det var AWS femte konferens...

Premium

Missa inte!