fredag, maj 27, 2022
Hem Taggar Event

Tagg: event

Nutanix .NEXT 2020 ett digitalt event med massor av nyheter

Datormagazin besöker .NEXT 2020 – virtuellt. Nutanix event innehöll mängder av nyheter och höll en hög nivå trots bristen på fysiska möten.

Dell Technology Summit 2019 – The next data decade

Dell satsar mot månen med nya mål och lanserar framtidens autonoma infrastruktur. Vi besöker Dell Technology Summit 2019.

Vi besöker Acronis Global Cyber Summit 2019

Vi besöker Acronis Global Cyber Summit i Miami, USA, för att se varför Acronis anser att traditionell säkerhetskopiering och gamla dataskydd är föråldrade. Och hur de säger sig lösa problemen.

Direktrapport från Microsoft Ignite 2018 – Del 2

Vi går in på andra dagen av Microsofts Ignite- och Envision-konferens och tittar bland annat närmare på nya spännande AI-lösningar.

Direktrapport från Microsoft Ignite 2018

Under sista veckan i september så anordna Microsoft sin årliga Ignite-konferens i Orlando, USA. En konferens där IT-proffs från världens alla hörn träffas för att utbyta idéer och få en djupare inblick i Microsofts nuvarande och kommande lösningar. Vi är självklart på plats och följer eventet från första parkett för att ge er den senaste informationen.

ServiceNow vill automatisera mera – och göra arbetsdagen enklare

Kan automatiserade arbetsprocesser göra arbetsdagen lite enklare och IT-systemen lite säkrare? Ja, det menar åtminstone ServiceNow, ett företag som vill hjälpa andra företag att jobba smartare. Tillsammans med 18000 andra besökare åker vi Knowledge18 i Las Vegas för att lära oss mer.

En ny form av ekonomi

Under HP Sustainability Summit i London fick vi en inblick i en ny form av användarprocess och tillhörande ekonomi. Kommer den på bred front kan den starkt bidra till minskad miljöförstöring.

AWS re:Invent – 2016

Då har den förmodligen snabbast växande IT-konferensen gått av stapeln och det haglade av nyheter som berör ett flertal IT-områden. Det var AWS femte konferens...