lördag, juli 2, 2022
Hem Taggar Skärm

Tagg: skärm

Ny OLED-skärm kan ge uppsving till VR-lösningar

Företaget eMagin presenterar en ny högupplöst microdisplay som kan bli aktuell i framtida XR-headset.

Test: Philips 498P9

Philips 498P9 är en rejäl skärm som funkar bra till både jobb och nöje, med integrerad KVM-switch för dina tillbehör. Dessutom är priset klart tilltalande.

Test: Samsung Smart Monitor M7 – LS32AM700UUXEN

Smart Monitor M7 är skärmen som inte kräver en dator för att du ska kunna arbeta. Dessutom får du Samsungs TV-operativsystem på köpet.

Test: Dell Ultrasharp U4320Q

Här är skärmen för dig som jobbar snarare än spelar. Dell Ultrasharp U4320Q andas produktivitet in i minsta detalj och är en perfekt uppgradering för hemmakontoret.

Test: Philips 558M1RY

Philips 558M1RY är en gigantisk gamingskärm med AMD Freesync Premium Pro-stöd och imponerande ljud. Vi gillar det mesta.

Svängd 34-tummare från MMD – Philips 346P1CRH

Är det läge för en ny skärm på jobbet eller i spelhörnan? Då kanske MMD:s nya Philips-modell, 346P1CRH, kan vara något för dig.

Tre nya bildskärmar med Adaptive-Sync-teknik

Tre nya skärmar från Asus erbjuder hög upplösning och dynamisk uppdateringsfrekvens till vettiga priser. Asus har presenterat tre nya skärmar med full-HD och 4K-upplösning till...

Test: Asus MG279Q

Snabba datorskärmar innebär inte längre att du behöver kompromissa med panelteknik eller upplösning. Asus MG279Q är en entusiastskärm ska ge det bästa av två...