Med målet att omdefiniera A3-kopieringsmarknaden utkommer HP med en helt ny serie multifunktionsskrivare för A3-formatet.

Den nya lanseringen omfattar hela 16 nya skrivarmodeller i totalt 54 olika varianter baserade på plattformarna Pagewide och Laserjet. HP anser att effektiv servicehantering, prisvärd färg och skydd mot säkerhetsintrång länge har saknats på kopieringsmarknaden och vill med den nya satsningen erbjuda detta.

Kombinerat med ett nytt program för återförsäljare hävdar HP att de med de nya skrivarprodukterna kan erbjuda marknadens mest avancerade utbud av A3- och A4-multifunktionsskrivare för företag.

De nya skrivarna baseras på tre Pagewide-plattformar (bläck) och 13 Laserjet-plattformar och ska ge prisvärda färgutskrifter, höga hastigheter och högre säkerhet.

 

 

Föregående artikelTest: AMD Athlon X4 880K
Nästa artikelEn ny Nokia från Microsoft
Anders Reuterswärd
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här