Antec P6 logoprojektor

Antecs nya P6-låda har en sida av glas, ett elegant utseende, bra ventilation och en inbyggd logoprojektor.

Välkända lådtillverkaren Antec har presenterat sitt senaste mellanstorlekstorn i serien Performance, Antec P6. Lådan har ett elegant, svart utseende med en sida av fyramillimeters härdat glas och är avsedd för moderkort med formfaktorn mikro-ATX. Måtten är 470 x 200 x 405 millimeter och plats finns för grafikkort med en längd på upp till 390 millimeter.

På kylfronten erbjuder P6 plats för två 120- eller 140-millimeters fläktar på framsidan, tre 120-millimeters eller två 140-millimeters fläktar i toppen samt en 120 millimeters fläkt på baksidan. Den senare är förinstallerad och försedd med vitt lysdiodljus. Möjlighet finns också att installera vattenkylning.

Två 2,5-tums eller 3,5-tums hårddiskar kan placeras i konvertibla och flyttbara verktygslösa hållare och utöver det finns plats för ytterligare fyra 2,5-tumsdiskar. Ett särskilt utrymme för strömförsörjningen möjliggör effektiv hantering av värme. Frontpanelen ger åtkomst till två USB 3.0-portar ytterligare funktioner inkluderar magnetiska dammfilter på toppen och framsidan, ett utdragsfilter i botten och robusta fötter.

Mest originellt och så vitt bekant något helt nytt är väl dock den inbyggda LED-projektorn som visar Antecs logotyp på bordsytan framför lådan.

Priset är ungefär 600 kronor.

 

Antec PC logo lighting

 

 

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här