Synology RS1219+

Med sin senaste NAS-enhet för rackmontering vill Synology nå små och medelstora företag med en skalbar lösning som tar liten plats.

Nya Rackstation RS1219+ från Synology är en åttaplatsers NAS-enhet i 2U-format med M.2 SSD-stöd för extra hög prestanda. En kompakt design och ett djup på endast tolv tum ska möjliggöra montering i olika typer av rack och rackskåp och enheten är enligt Synology perfekt för små och medelstora företag som vill ge sin lagringslösning ett lyft utan att behöva göra betydande investeringar i ett datacenter.

Lagringsutrymmet i RS1219+ kan utökas upp till 144 terabyte när den kombineras med en enskild RX418-utökningsenhet, så företag i tillväxt har en datalagringslösning som kan skalas i takt med företaget. Den kan dessutom uppgraderas med extra prestanda och kortare latenstid – via ett adapterkort i PCIe-porten går det att ansluta upp till två M.2 SATA SSD-enheter utan att uppta diskfacken på framsidan.

RS1219+ använder Synologys operativsystem Diskstation Manager, som har ett brett urval av applikationer för att öka datasäkerheten och arbetseffektiviteten. Synology RS1219+ kan köpas till ett rekommenderat pris på 9 878 kronor exklusive moms.

 

 

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här