Om du tillhör den typen av datorbyggare som tycker Apples datorer är tråkiga och enformiga så lär Corsairs nya datorlådor tilltala dig direkt.

Med glaspanel i ena sidan, fläktar som kan lysa i regnbågens alla färger och dessutom gott om plats så kan skulle man kunna tänka sig att företaget gärna kunde lansera en rackmonterad variant för att pigga upp serverrummet lite.

Corsair 680X RGB ska utöver allt blinkande också vara ett tyst chassi, vilket tilltalar nyhetsredaktionen på Datormagazin

Corsair 680X RGB heter underverket och innehåller totalt fyra fläktar, 16 LED-lampor som alla kan styras individuellt via Corsairs egna mjukvaror Lightning node pro och Corsair Icue. 680X RGB bygger på ett tvåkammarsystem där moderkort och instickskort sitter i ena ”kammaren” och hårddiskar sitter i den andra kammaren tillsammans med kablar som kan gömmas på ett effektivt sätt och därmed inte förstöra den visuella upplevelse du får genom att titta genom glasrutan på sidan av chassit. Tro’t den som vill.

Corsair 680X RGB ska utöver allt blinkande också vara ett tyst chassi, vilket tilltalar nyhetsredaktionen på Datormagazin. Den svenska prislappen på underverket är ännu inte presenterad men lådan kan beställas redan idag på tillverkarens hemsida för 250 euro om man så önskar.

Annons: Se aktuellt pris på Netonnet

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här