tisdag, oktober 4, 2022
Hem Taggar Chassi

Tagg: chassi

Test: Cooler Master HAF 700 The Berserker

Ett magiskt bra chassi för alla typer av mer krävande riggar Allt sedan Cooler Master lanserade sitt första HAF chassi 2008 har namnet varit synonym...

Test: NZXT H1 v2

Andra versionen av NZXT:s populära chassi bjuder på utökat utrymme, effektivare vattenkylning och ett kraftigare nätaggregat. H1 v2 är en riktigt bra liten datorlåda.

Test: NZXT H510 Flow

NZXT bjuder på ett uppdaterat chassi med högre luftflöde och bättre kylning men även till ett högre pris. Vi testar H510 Flow. NZXT har uppdaterat...

Test: NZXT H1

Det finns mycket att gilla med NZXT H1. För vem vill inte ha ett tornchassi i minimalt format med integrerat nätaggregat och vattenkylning?

Test: Coolermaster Silencio S600

Silencio S600. När design, funktionalitet och ljudlös rå kraft lirar perfekt tillsammans.

Test: Fractal Design Define R6 USB-C White – TG

Ett ganska kompakt, stilrent och tyst chassi med plats för fullstora E-ATX-moderkort. Det är vad du får med Fractal Design Define R6 USB-C White – TG, som får våra rekommendationer.

Corsair lanserar monsterlåda med inbyggt disco

Om du tillhör den typen av datorbyggare som tycker Apples datorer är tråkiga och enformiga så lär Corsairs nya datorlådor tilltala dig direkt.

Test: Corsair Obsidian 1000D Super-Tower Case

Här är ett kvalitetschassi med extra allt. Det har några få nackdelar, men de är inte större än att Corsair Obsidian 1000D Super-Tower Case får utmärkelsen Datormagazin rekommenderar.

Spire presenterar snygg liten låda för hem och kontor

Nederländska Spire har just släppt sin senaste budget-Micro-ATX-låda Powercube 1418. Det nya chassit är utformat för att passa både Micro ATX- och Mini ITX-moderkort

NZXT presenterar nya, moderna datorlådor

De senaste tillskotten till NZXT:s datorchassiserie H kallas H500 och H500i, kompakta midtowerlådor med en utmanande formgivning, avsedd att göra datorbyggandet enkelt - med skrytmöjligheter om så önskas.