Texten nedan är en annons av och från finanso.se


När du handlar med aktier är kunskaper och talang inte det enda som krävs, utan du måste även ha rätt verktyg. Eftersom nästan all aktiehandel görs online idag är en dator det viktigaste verktyget. Här ska vi titta närmare på tre laptops som rekommenderas för dig som handlar på börsen.

För många räcker det att använda samma dator som man använder till vanliga uppgifter, men om man vill leva på sin aktiehandel kan det bli nödvändigt med något mer komplicerat. Investerar du till exempel i utdelningsaktier med hög utdelning eller håller på med daytrading kan din dator behöva utföra avancerade analyser som det krävs prestanda för. Dessutom är det viktigt att datorn startar snabbt, för när det händer något på börsen som du måste reagera på vill du inte vänta på en långsam dator som tar evigheter att starta upp.

Huawei MateBook X Pro
Huaweis ultraslimmade dator MateBook x Pro har byggts med FullView-design och en nästan kantfri display. Med en 10-punkters pekskärm tillverkad av tunt Corning Gorilla-glas är det smidigt att scrolla, zooma och navigera.

Datorn drivs med den 8:e generationens Intel Core i7 8550U- eller i5 8250U-processorn (beroende på konfiguration) som ger mycket bättre prestanda än föregångaren. Vad det innebär är att det går extremt snabbt, även om du kör flera krävande program samtidigt. Datorn har även en beröringskänslig startknapp med optimerad BIOS. Så fort det händer något viktigt på börsen kan du starta datorn och vara inloggad på blixtsnabba 7,8 sekunder.

Dell XPS 15

Om du vill ha en tunn, lätt laptop med en kantlös display är Dell XPS 15 ett bra val. Den är bara 15,6 tum, väger 1,8 kg och har en tjocklek på 11-17 mm. Det gör den till världens minsta bärbara dator med hög prestanda. Perfekt om du vill ta med dig datorn på en resa, eller om du ofta byter plats i bostaden när du tradar. Trots sin lilla storlek är den mycket kraftfull med den 8:e generationens 6-kärniga Intel Core-processor och grafikkortet NVIDIA GeForce GTX1050 eller GTX1040Ti. Även de mest krävande uppgifterna klaras av utan problem.

ASUS ZenBook 14 UX430

Slank, sofistikerad och resvänlig. ZenBook UX430 på 13-tum har en arbetsoptimerad skärm på 14 tum. Den väger 1,25 kilo och med ett kompakt chassi på bara 15,9 mm är den perfekt att packa ner i portföljen. Skärmen har ett antireflexöverdrag, så du kan trada var du vill utan att du störs av reflexer. Inuti hittar vi den senaste 7:e generationens Intel Core i7-processor och upp till 16 GB höghastighets-DDR4-RAM. Med 512 GB SSD-lagring är programstarten extremt snabb och starttiderna är nästan omedelbara.


Texten ovan är en annons av och från finanso.se

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här