Kampanjen för Datormagazin Retro #4 lyckades!

0

Drygt 1100 förbeställningar hann trilla in innan kampanjen för Datormagazins nästa retrotidning, Datormagazin Retro #4, avslutades. Den nya tidningen kommer preliminärt att skickas ut i början av december.

Arbetet med den nya tidningen smygstartade för några veckor sedan men har nu kommit igång på allvar. Tidningen går fortfarande att förbeställa, men förbokningspaketen som bland annat innehöll musmattor och t-shirts är inte längre tillgängliga. Det går dock att köpa prylarna till ett något rabatterat pris fram till dess att de produceras i mitten av november.

Missa inte föregångarna

Vi har fortfarande ett gäng tidningar kvar av DMZ Retro #2 och #3. Just nu kan du köpa dem för endast 89 kronor per styck. (Ordinarie pris 129 kronor). Från och med idag kan du även läsa dem digitalt på Readly.

Du som vill beställa ett eget ex av någon av våra retrotidningar kan kika in på https://shop.datormagazin.se. Där hittar du även en FAQ om vårt arbete.

 

 

Anders Öhman, chefredaktör Har arbetat på diverse IT-tidningar sedan (det senaste) sekelskiftet. Innan dess läste han journalistprogrammet i Sundsvall efter ett år som frilans på lokaltidningen hemma i Värmland.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här