IOBit Uninstaller 10

IObit Uninstaller 10 utlovar femtio procent snabbare avinstallationer och ska vara bättre än tidigare på att upptäcka och ta bort skräpfiler. Det uppger åtminstone utvecklarna.

IObit har släppt IObit Uninstaller 10 för Windows. Utvecklarna uppger att det ska ta bort program snabbare och mer grundligt från din dator än apparnas egna avinstallationsprogram (inklusive Microsoft Store apps) genom att upptäcka överblivna filer och registerposter.

Version 10 ska även ha förbättrade övervakningsfunktioner vid installationer. Dessutom får användare av Pro-versionen en uppdaterad funktion för att upptäcka och plocka bort skräpprogram som ibland installeras samtidigt som andra, legitima, mjukvaror.

img3File
Även gränssnittet har uppdaterats, bland annat finns det nu i en ”ljus” version.

 

IOBit Uninstaller 10 finns nu i både gratis- och Pro-versioner för datorer med Windows XP eller senare. En Pro-licens kostar cirka 20 USD och levereras med ytterligare funktioner inklusive möjligheten att automatiskt ta bort medföljande program och plugin-program när du avinstallerar huvudprogrammet, plus stöd för att ta bort både ”envisa program” och reklam plug-in.

Värt att veta om IOBit Uninstaller:
Licens: Gratis/Pro
Systemkrav: Från Windows XP
Tillverkarens webbplats: www.iobit.com
Nedladdningslänk: https://www.downloadcrew.co.uk/article/9483/iobit_uninstaller


Uppskattar du vårt arbete?
Donera gärna en slant till redaktionen.

Donera till Datormagazin

Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

1 KOMMENTAR

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här