fredag, juli 1, 2022
Hem Taggar Inloggning

Tagg: inloggning

Facebook kommer ihåg mig

Fråga: Jag loggar alltid ut efter användning av Facebook. Det har länge förvånat mig att jag vid klick på genvägen www.facebook.com får se att jag har till exempel fyra olästa inlägg i diverse möten.

Hacka XP-dator

Fråga: Nu är det så att jag inte kommer in min gamla dator som är en Windows XP-maskin där det förmodligen ligger massor med gamla bilder som jag vill komma åt. Kan jag återställa lösenordet på något sätt? Eller hacka mig in?

Inloggning kan inte tas bort

Fråga: Det här gäller nya Windows 2004. När jag skriver in "netplwiz" i Kör kommer jag till Användarkonton, men den lilla rutan med bocken som ska tas bort finns inte.

Administratörsinloggning misslyckas

Fråga: Jag har haft administratörsinloggning med användarnamn utan lösenord. Plötsligt en dag går det inte att logga in, endast som gäst.

Konton inte tillgängliga för inloggning

Fråga: I Windows 10 däremot kommer datorn ihåg vilket konto som var inloggat senast, även efter en omstart, vilket ställer till problem med flera användare.

Inloggningsbild ska bort

Fråga Hur tar man bort den inloggningsbild som jag gjorde vid installationen av Windows 10? Janek4 Svar Vad avser du med inloggningsbild? Frågan är inte helt tydlig. Menar...

Inloggningsproblem nätverk

Fråga: Jag har problem att logga in på nätverket via LAN. Jag ändrade mitt nätverk från Offentligt till Privat och återställde även mitt nätverkskort. Nu vill datorn inte längre logga in.

NAS-inloggning glöms

Fråga: Windows 7 på min bärbara dator tappar inloggningen till min NAS när jag startar datorn nästa gång, fast jag markerat spara lösenord i inloggningsrutan.