torsdag, januari 21, 2021
Hem Taggar Nvidia

Tagg: Nvidia

Flight Simulator-grafik

Fråga: Hur mycket måste ett grafikkort kosta för att man med någorlunda behållning ska kunna köra Microsoft Flight Simulator?

Test: MSI Geforce RTX 3080 Gaming X Trio

En lång väntan är över. MSI och Nvidia tar äntligen klivet över till PCIe Gen 4 med senaste Geforce RTX 3080 Gaming X Trio.

Nvidia satsar på datacentret genom uppköp

Grafikkortstillverkaren Nvidia öppnar börsen och köper det israeliska bolaget Mellanox för 6,8 miljarder dollar. Kontant.

WDDM fixar flera grafikkort

Fråga: Kan jag köra två olika, men av samma serie, grafikkort i en dator? Tar det långsammaste kortet kommandot och bromsar ned det snabbare?

RTX – Nvidias nya kort med raytracing

Nvidia har lanserat en helt ny grafikprocessorarkitektur kallad Turing och har nu visat upp de första grafikkorten för konsumenter som utnyttjar den nya tekniken.

Kryptovaluta driver upp grafikkortspriser

Enligt flera nyhetssidor är Nvidia irriterade på att företagets avancerade grafikkort säljs till skyhöga priser för att användas till grävning av kryptovaluta och har bett sina återförsäljare att begränsa försäljningen till två kort per köpare.

Nvidia lägger ned stödet för 32 bit

Efter drivrutinsversion 390 kommer Nvidia inte längre att släppa drivrutiner för 32-bits operativsystem för någon GPU-arkitektur. Detta påverkar Windows, Linux och FreeBSD.

Världens mest kraftfulla grafikkort

Grafikkort från Nvidia har blivit någon slags standard för att hantera arbetsbelastningen vid maskininlärning och nu har företaget lagt ytterligare ett avancerat beräkningscentrerat kort till sortimentet, Titan V.