De första Apple Iphone har dykt upp i USA och givetvis har folk inte väntat med att testa dem. Sammanfattningsvis är det en del funktioner som saknas. Läs listan.

Apple verkar ha missat några inte helt oviktiga funktioner i sin nya Iphone. För fansen återstår att se hur mycket som fixas med de första uppdateringarna.

Ett urval från listan över brister:

Det finns ingen klipp och klistra-funktion. Inget stöd för A2DP – det vill säga: inget stereoljud över Bluetooth. Inga egna mp3-ringtoner. Ingen redigering av Word eller Excel-dokument. Stöd för Flash finns officiellt, men det finns inte i webbläsaren. Kameran kan inte användas för att filma rörlig bild. Inget MMS-stöd. Röstuppringning saknas. Batteriet är fast monterat, men byts gratis mot en avgift av Apple.

Walt Mossberg på Wall Street Journal har en lång genomgång av telefonen, och prylbloggen Engadget ger en snabb sammanfattning av blandad kritik från olika webbplatser.

Analytiker räknar med att Apple kommer att sälja så många som 200 000 telefoner bara under de första dagarna. Den 29 juni släpps Iphone i USA.

Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här