Logitech har lanserat ett tangentbord för användare som gillar att arbeta i mörker.

Logitech har lanserat tre nya tangentbord varav ett, Illuminated Keyboard, har bakifrån upplysta tangenter. Med en tjocklek på 9,3 millimeter är tangentbordet dessutom det tunnaste som Logitech någonsin har producerat.

I både Illuminated Keyboard och diNovo Keyboard for Notebooks, en annan av nykomlingarna i Logitechs produktutbud, använder man en teknik kallad Perfectstroke. Tekniken ska bidra till en bekväm, flytande och tyst skrivupplevelse. Illuminated Keyboard är i full storlek och inkluderar nummersats. Från mitten av september ska det lysande och tunna tangentbordet finnas tillgängligt med ett rekommenderat pris på 799 kronor inklusive moms.

I oktober väntas Logitechs första tangentbord som är specialdesignat för bärbara datorer, dyka upp på den svenska marknaden. Logitech diNovo Keyboard for Notebooks kommunicerar trådlöst i 2,4 gigahertzbandet och uppges ha en batteridrifttid på upp till tre år. Även detta tangentbord är i full storlek och inkluderar nummersats. 899 kronor inklusive moms rekommenderar Logitech att det här tangentbordet ska kosta.

Den tredje nykomlingen är en trådlös kombinationsprodukt med lasermus och tangentbord. Batteridrifttiden för musen och tangentbordet är åtta respektive 15 månader. Även det här tangentbordet är en smäcker skapelse med rundade kanter, sluttande handledstöd, raka linjer och en finish i mattsvart och grått. Logitech Cordless Desktop S520 släpps på den svenska marknaden i september med ett rekommenderat pris på 599 kronor inklusive moms.

Av: Mats Andersson

imagecreate imagecreate

Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här