Nya prestandahårddiskar från Toshiba levererar säker lagring och höga dataöverföringshastigheter.

Med en rotationshastighet på 10 500 varv i minuten är Toshibas nya AL15SE-serie en ny generation av hårddiskar med företagsprestanda för missionskritiska servrar och lagring.

I den nya serien finns bland annat kapacitetsmodell på  2 400 gigabyte- en kapacitetsökning på 33 procent över jämfört med föregående generation och företagets största kapacitet någonsin för en hårddisk med denna rotationshastighet.

AL15SE-serien är konstruerad för att ge låg latens och har stöd ett SAS-gränssnitt med dubbla portar och stöd för en överföringshastighet på tolv gigabit per sekund. Alla modeller använder formfaktorn 2,5 tum för att spara plats och energi.

 

 


Uppskattar du vårt arbete?
Donera gärna en slant till redaktionen.

Donera till Datormagazin


Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här