måndag, augusti 15, 2022
Hem Taggar Toshiba

Tagg: Toshiba

Toshiba lanserar hårddisk på 26 terabyte

Toshiba lanserar hårddisk på 30 terabyte nästa år, och planer finns på 40 terabyte eller mer.

Dynabook släpper superlätt bärbar

Portégé X30L-G är en ny 13-tummare som väger från 870 gram. Dynabook beskriver den som en fullspäckad företagsmaskin med tionde generationens Intelprocessorer.

Test: Toshiba Canvio

Tre varianter av Toshiba Canvio - finns det egentligen något som skiljer dessa mobila lagringsenheter åt? Förutom då deras olika prislappar, vi undersöker hur det ligger till.

Jämförande test: Bärbara med pekskärm

Det har hänt mycket på kort tid, konstaterar vi när vi testar bärbara datorer som även kan agera datorplattor. Dels är de små kraftpaket, dels innebär Windows 10 Fall Creators Update ett lyft.

Snabbsnurrande hårddisk

Med en rotationshastighet på 10 500 varv i minuten är Toshibas nya AL15SE-serie en ny generation av hårddiskar med företagsprestanda för missionskritiska servrar.

Ordentlig lagring för bärbara från Toshiba

Toshiba har presenterat sin nya MQ04, en hårddisk på en terabyte avsedd för bärbara datorer, spelsystem, allt-i-ett-datorer och andra produkter som kräver hög kapacitet och varaktig förvaring i litet format.

Nya SSD:er från Toshiba

Toshiba har lanserat den nya SSD-serien TR200 SATA som utnyttjar företagets senaste TLC Bics Flash med tre bit per cell (trippelcell) …

Test: Toshiba Portégé X20W-D

Ett kraftpaket med bra bildskärm i riktigt behändigt format, för långa arbetsdagar på resande fot.

Test: Toshiba Canvio Premium 3TB

Bärbara datorer blir allt mindre och svårare att uppgradera, vilket öppnar för externa hårddiskar som den vi har testat från Toshiba.

Toshiba lanserar snabb dockningsstation

Med ett stort antal portar och hög hastighet kan den bärbara snabbt bli stationär. Den nya Thunderbolt 3 docking station från Toshiba är framtagen för användare av […]