apriluppdateringen, Windows 10 April 2018 Update

Microsoft hann inte riktigt få ut apriluppdateringen i april, men nu går den att hämta.

Det som hittills kallats Windows 10 Spring Creators Update har nu i stället fått namnet Windows 10 April 2018 Update, på svenska förenklat till apriluppdateringen, men den hann inte riktigt nå oss i april.

Från och med 2 maj finns uppdateringen tillgänglig enligt Microsoft och kommer successivt att skickas ut automatiskt till alla användare. Om du har bråttom och vill ha den med detsamma är det bara att söka efter uppdateringar i inställningarna.

Huvudnyheterna i den nya Windowsversionen är Tidslinjen, Delning i närheten och Fokusstöd, men det finns också bland annat nyheter i Microsoft Edge, Windows Ink, 3D-animationer i Windows 10, viktiga säkerhetsuppdateringar och mycket mer. Mer information finns i Microsofts blogg.

 

FLER ARTIKLAR OM WINDOW 10: 

3 KOMMENTARER

 1. Tyvärr dras denna uppdatering med problem. Själv har jag drabbats av att inspelning inte längre fungerar på något av de två ljudkort jag testat. De båda ljudkorten är förmodligen de vanligaste som går att hitta, integrerad Realtek och Creative Soundblaster. På nätet finns det åtskilliga rapporter om samma problem. Kontakt med MS är etablerad och jag hoppas saken går att lösa.

  • Lika för mej. jag har en äldre variant av excel som har fungerat utmärkt till när apriluppdateringen installerats. nu fungerar det inte als… så fort jag skriver en vagnretur efter att fyllt i siffror i någon annan kolumn än den först, så stänger excel ned utan kommentar.
   /Thomas

   • Efter uppdatering av windows har jag samma problem med alla excel dokument så fort jag ändrar ett värde i någon ruta så stängs dokumentet ned och det återskapas en kopia?

    /Thomas Mohlin

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här