Logitech meddelar att de nu släpper nya tangentbord för Ipad pro i sina senaste generationer. Slim folio pro ska vara ett smidigt tangentbord med trådlös anslutning.

Det är alltså med båda modellerna av Apples surfplattor Ipad pro som Slim folio pro är tänkt att användas. Tangentbordet finns för både 11-tumsmodellen och 12,9-tumsmodellen av Apples dyraste surfplattor och ansluts trådlöst via bluetooth le-standarden. Enligt tillverkaren Logitech ska Slim folio pro erbjuda en ”laptop-liknande skrivupplevelse”.

LÄS OCKSÅ: Nya Ipad Pro – mer datorlik än någonsin

Slim folio pro har en tunn och lätt design som samtidigt ska skydda din Ipad pro från stötar, repor och spill. Tangentbordet är bakgrundsbelyst och det inbyggda batteriet ska räcka upp till tre månader på en laddning.

Prislappen ligger på mellan 1399 och 1649 kronor beroende på vilken storlek av Ipad pro du har.

Föregående artikelTest: HyperX Cloud Mix
Nästa artikelProgramtips: Chrome Password Checkup 1.09
Skriver nyheter, guider och tester i Datormagazin och är redaktör för Datormagazin Retro. Jobbade på Datormagazin 2001-2005 som testredaktör, numera i IT-branschen. Drev bloggen Macpro i 14 år. Gillar Linux och Mac OS X, är 1/3 av podden Björeman // Melin och blandar Sveriges bästa Gin&Tonic.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här