söndag, juli 3, 2022
Hem Taggar Kingston

Tagg: Kingston

Kingston lanserar krypterat USB-minne

Det är säkerhet i ett fysiskt mindre format när Kingston lanserar USB-minnet VP50 med hårdvarukryptering och skydd mot Brute Force- och BadUSB-attacker.

Kingston lanserar ny säker SSD

Borttappade eller stulna externa lagringsenheter kan ge allvarliga följder för de drabbade. Det vill Kingston undvika med sin nya externa SSD VP80ES.

Test: Kingston Workflow Station och läsare

Är Kingston Workflow Station det ultimata tillbehöret för att hantera alla dina minneskort? Ja, inte omöjligt. Lösningen består av en USB-hubb med plats för...

Test: Kingston Fury Renegade RGB – 3600 MHz

Kingston levererar stabila minnen med effektiv kylning och imponerande belysning. Fury Renegade RGB är riktigt bra oavsett om du jobbar eller spelar spel.

Test: Kingston Fury Impact DDR4 – 3200 MHz

Fury Impact DDR4 från Kingston levererar maximal prestanda i minimalt format. Perfekt för bärbara datorer och minisystem.

Test: Kingston DC1500M

Kingston DC1500M är en prisvärd Enterprise U.2 NVMe SSD med jämn, hög prestanda och skydd mot strömförlust.

Kingston – Diskar optimerade för enterpriseklassade servrar och datacenter

ANNONS: Vilka SSD:er och minnen är det rätta valet för servrar och datacenter? Kingstons svar är produkter med en mycket hög konstruktionskvalitet, de bästa tänkbara komponenterna och en världsledande support till en låg kostnad.

DDR5-minnen förväntas nå marknaden redan Q3-2021

Kingston Technologys överklockningsbara DDR5-minnen – ett steg närmare att nå marknaden.

Test: Kingston DC1000B

Kingston DC1000B är den ultimata bootdisken för servrar, arbetsstationer och specifika systembyggen. Men den tappar en del vid sekventiell läsning.

Test: Kingston React Plus och Canvas Go Plus

Kingston har flera serier med mSD-minnen optimerade för olika ändamål. Vi har tittat närmare på två nya modeller – Canvas React Plus och Canvas Go Plus.