tisdag, juni 28, 2022
Hem Taggar Kommunikation

Tagg: kommunikation

Programtips: Em Client 7.2.34666.0

Ett mångsidigt program för att hantera e-post, kontakter, kalendrar och olika former av snabbmeddelanden. Stöd finns för import från Outlook och Thunderbird, om du bestämmer dig för att migrera.

Programtips: Telegram 1.5.8

En gratis och mångsidig klient för snabbmeddelanden för alla dina enheter. Programmet finns till Android, IOS, OS X, Windows, Windows Phone, Linux och det finns även en webbversion.

Programtips: Kiwi for Gmail Lite 2.0.15

För de som inte vill använda webbläsaren eller en vanlig e-postklient för att hantera sin e-post finns Kiwi for Gmail. Gratisversionen har stöd för Gmail, Calendar och Contacts.

Programtips: Viber for Desktop 9.8.5.7

Ett fritt alternativ till Skype. En bra tanke som har implementerats på ett fint sätt. Dock är programmet svårt att motivera om dina vänner inte redan använder Viber och du behöver även mobilappen.

Programtips: Mailbird 2.5.14.0

Grundläggande som e-postklient, men med stöd för tillägg som kan ge integration med webbtjänster och sociala nätverk. Gratisversionen kan bara ha upp till tre stycken e-postkonton.

Programtips: Outlookattachview 3.13

Ett program som låter dig granska bilagor till e-postmeddelanden och rensa bort de du inte längre behöver. Du kan välja en profil i Outlook men också ange kriterier som datumintervall eller filstorlekar.

Programtips: Whatsapp Desktop 0.2.9229

Skrivbordsklienten för chattjänsten Whatsapp tillför skrivbordsaviseringar och stöd för tangentbordsgenvägar. Notera att klienten inte används separat, utan mobilappen behövs.

Programtips: Mailstore Home 11.0.2

Mailstore Home kan centralt arkivera e-post från flera olika e-postklienter och konton. Det har stöd för Outlook, Thunderbird, Yahoo, Gmail och ett antal andra klienter samt tjänster.

Programtips: Mozilla Thunderbird 52.5.0 FINAL

Begreppet e-postklient är inte synonymt med Outlook. Här har ni Thunderbird som inte ligger efter i möjligheterna att hålla ordning på meddelanden och annat som hör till datorvardagen.

Programtips: Teamspeak 3.1.6

Skapa din egen telefonkonferens och prata med andra användare via internet med denna VoIP-applikation. Den första konfigurationen kan ta sin lilla tid men det är väl värt mödan.