tisdag, juni 28, 2022
Hem Taggar Mac

Tagg: mac

Test: Loupedeck Live

Loupedeck Live är den bästa makrolösningen för alla typer av automatiserat arbete och streaming. Enheten ger dig massor av smarta genvägar till både program och spel.

Använd skärm från gammal Mac med ny

Vad gör man när man säljer en produkt som Apple i praktiken dödar med en liknande, gratis, funktion i Macos och Ipados? Man tänker ett steg längre.

Microsoft släpper antivirus-produkt för Mac

Om du som Mac-användare tittar avundsjukt på Windows Defender från Microsoft så kan du snart hissa upp mungiporna några grader. Mjukvarujätten från Redmond släpper...

Coreldraw tillbaka på Mac efter 20 år

PC-användare har kunnat använda Coreldraw under många år nu men Mac-folket har fått leva utan det sedan år 2001 då Apple övergav gamla Macos till förmån för vad som då hette Mac OS X.

Mac OS Mojave ger och tar

Precis som med IOS kommer det årligen en ny version av Mac OS, tidigare Mac OS X, från Apple. Datormagazin har som sig bör installerat och utvärderat nya och omtalade Mac OS 10.14 ”Mojave”.

Apple skippar Intel

Apple kommer enligt uppgift att överge samarbetet med Intel och använda egna processorer även i sina datorer. Projektet går under kodnamnet Kalamata och är enligt uppgift en del av en större strategi.

Test: Apple Macbook Pro

Nytt chassi, lättare, smalare och kraftfullare samt med unik touch-funktion. Efter att ha hårdtestat under en tid kan vi nu svara utförligt på frågan: Hur bra är nya Macbook Pro?

Skaffa en pekskärm till din Mac

Äntligen kan även Mac-ägare få pekskärm med hjälp av nya Airbar. CES-mässan i Las Vegas är årets största och ett tillfälle då väldigt många nyheter...

Radera filer permanent – så här gör du

För det mesta gör vi allt för att säkerställa våra filer. Det finns dock tillfällen när du inte bara behöver radera filer, utan även radera permanent.

En ny Macbook Pro

Apples nya Macbook får en tunnare design och en ny, spännande pek- och visningsremsa ovanför tangentbordet. Efter månader av rykten är nya Macbook Pro nu...