tisdag, juni 28, 2022
Hem Taggar Spel

Tagg: spel

Lär dig programmera i spelform med Human resource machine

Human Resource Machine är ett härligt litet spel för alla som gillar programmering, eller vill ta första kliven in i programmeringens förunderliga värld.

Western Digital utökar sin WD Black-portfolio med tre nya SSD:er

Western Digital släpper tre högpresterande SSD-lagringslösningar i WD Black-serien. Företaget hoppas att de ska optimera din spelupplevelse.

Programtips: Freeciv Portable 2.6.1

Erövra världen med Freeciv, ett spel baserat på Sid Meiers Civilization, helt byggt på öppen källkod. Om du gillar turbaserade strategispel måste du testa.

Hastighet för spel

Fråga: Hur viktig är kommunikationshastigheten för datorspel? Jag har förstått att svarstiden är viktigare, men det finns de som tycker att 100 Mbps inte räcker för både spel och film.

XR700, Nighthawk-router avsedd för spel

Netgear har presenterat den senaste medlemmen i Nighthawk -serien, Nighthawk Pro Gaming XR700 WiFi Router – enligt företaget marknadens snabbaste router för spelare.

Programtips: Mame 0.198b

Nu kan du spela gamla arkadspel på din dator. Det är inte helt enkelt att konfigurera det hela, men det är väl värt arbetet. När du är klar kan du nämligen använda tusentals gamla spel.

Annons: MSI firar spelarna i vinter och bjuder på sina personliga...

ANNONS: Den här vintern skall världen räddas på flera fronter. Från att bidra i striderna i Red War och rädda Light från Ghaul’s grepp, till att resa tillbaka till forna Egypten för att hindra att världen tas över av The Order of the Ancients.

Asus ROG Chimera släpps i Norden

ROG står för Republic of Gamers och är varumärket för Asus spelprodukter. Den bärbara datorn Chimera ingår numera i sortimentet och kommer till Sverige utrustad med riktigt rejäl hårdvara.

Razer köper THX

Världens populäraste tillverkare av speltillbehör utökar på ljudfronten genom att köpa Lucasfilms gamla THX. Det legendariska ljudföretaget THX, skapat av George Lucas 1983, köps upp...

Programtips: D-Fend Reloaded 1.3.4

Ett program för att enkelt organisera och spela gamla DOS-spel. De som har försökt få igång ett DOS-spel hamnar ofta långa...