onsdag, april 24, 2019
Hem Taggar Telia

Tagg: telia

Telia låser in mig

Fråga: Jag har mitt mobilabonnemang hos Telia sedan länge, och e-post via Mailin/Mailout. Det har fungerat bra, men nu verkar det som om mina meddelanden går via Webmail, som svämmar över ideligen.

Fjärrstyrning av tunga lastmaskiner testas över 5G

Tre svenska industrijättar samarbetar nu runt arbetet med fjärrstyrda maskiner och autonoma lösningar. Telia, Ericsson och Volvo Construction Equipment arbetar tillsammans för att bygga...

Auktion om 700 megahertz avslutad – Tre överklagar

Nästan tre miljarder drog auktionen om nya frekvensband in till staten från två aktörer, men Tre känner sig orättvist behandlade.

Patent- och marknadsdomstolens beslut överklagas av Telia

Patent- och marknadsdomstolens dom mot Telia om blockering av vissa webbplatser från 30 oktober kommer att överklagas, meddelar bolaget.

Telia täcker Sverige för sakernas internet

Telia har öppnat Sveriges första rikstäckande nät med tekniken Narrowband Internet of Things (NB-IoT) för dagens och framtidens uppkopplade saker. Det nya IoT-nätet bygger på 4G-nätet och befintliga basstationer används.

3G-avveckling påbörjas av Telia och Tele2

Telia och Tele2 har kommit överens om att avveckla det gemensamt ägda 3G-nätet som ägs och drivs av Svenska UMTS-nät AB (Sunab). Nedläggningen är enligt bolagen ett naturligt steg i teknikutvecklingen.

Telia lanserar Wi-Fi-samtal

En ny tjänst från Telia innebär att ett trådlöst nätverk kan ta över mobilsamtalen där mobilsignalen inte når fram. Det enda som krävs är att mobilen är uppdaterad med den senaste mjukvaran.

Telia köper finska Nebula

Foto: Dave S Telia utökar i vårt östra grannland och förstärker på molnbaserade tjänster. Telia Company förvärvar 100 procent av finska Nebula Top Oy, ett bolag...

Premium

Missa inte!