torsdag, juni 4, 2020
Hem Taggar Trend Micro

Tagg: Trend Micro

IoT-säkerhet är företagens akilleshäl

Endast 14 procent av företagen har koll på säkerheten när det gäller internet of things enligt en undersökning av Trend Micro.

Cyberkriminella går under jorden

Utpressningsprogrammen minskar till förmån för VD-mail - 114 miljarder kronor har redan stulits i år.

AI-driven säkerhet från Trend Micro

Säkerhetsföretaget Trend Micro har lanserat Managed Detection and Response, en AI-driven IT-säkerhetslösning som gör det möjligt för företag att prioritera hotmeddelanden genom att snabbt få ut mer användbar information om hoten.

FBI fick hjälp av Trend Micro

Trend Micro har delat med sig av detaljer kring företagets samarbete med FBI, som under tre års tid arbetat hårt för att få tag på, identifiera och arrestera de cyberkriminella som ligger bakom det skadliga anti-antivirus-programmet Scan4You.

AI-baserat VD-skydd

Säkerhetsföretaget Trend Micro har lanserat Writing Style DNA - en ny lösning som förstärker skyddet mot VD-bedrägerier. Verktyget gör det möjligt att upptäcka VD-bedrägerier genom analys av chefers sätt att skriva e-post.

Attacker sker fortfarande via e-post

E-post är fortfarande det vanligaste sättet att sprida skadliga program visar data som IT-säkerhetsföretaget Trend Micro presenterar i en färsk säkerhetsrapport.

Trådlösa högtalare en risk

Säkerhetsföretaget Trend Micro har i en serie rapporter uppmärksammat problemen med så kallade IoT-enheter och varnar nu särskilt för högtalare av två kända märken.

Okunskap om nya EU-datalagen

34 procent av svenska företag och organisationer vet inte vilken typ av personliga data de lagrar och var de finns enligt en undersökning utförd med anledning av EU:s kommande dataskyddsregler.

Premium

Missa inte!