Trend Micro MDR

Ett nytt säkerhetsverktyg från Trend Micro använder artificiell intelligens för att snabbt hitta hot och informera ansvariga.

Säkerhetsföretaget Trend Micro har lanserat Managed Detection and Response, en AI-driven IT-säkerhetslösning som gör det möjligt för företag att prioritera hotmeddelanden genom att snabbt få ut mer användbar information om hoten. Dessutom läggs flera nya AI-drivna funktioner till i alla Trend Micros produkter för att göra det möjligt för säkerhetscenter att prioritera de mest kritiska hotmeddelandena.

De funktioner som läggs till i Trend Micros samtliga produkter är:

  • AI-förstärkt identifiering och korrelation av högriskhot.
  • Automatiserad prioritering av hotinformation över användarens enheter, nätverk och servrar.
  • Administrering och automatisering av svar.

Dessa nya förbättringar och den nya IT-säkerhetstjänsten MDR kommer göra det lättare för företag att hantera den rådande globala kompetensbristen kring cybersäkerhet, och utmaningen kring att hantera den stora mängd hotmeddelanden som kommer in från även de bästa och mest avancerade IT-säkerhetslösningarna, uppger Trend Micro.

 

 

Föregående artikelProgramtips: Logfusion Free 6.2
Nästa artikelProgramtips: Bullzip PDF Printer “Community Edition” 11.7.0.2716
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här