söndag, januari 16, 2022

Tidningar

Du kan läsa mer om våra senaste tidningar, och beställa dem, på https://shop.datormagazin.se.

Senaste nyheterna

Dyson lampa

Test: Dyson Lightcycle Morph Desk

Vi testar Lightcycle Morph, en ultimat skrivbordsbelysning med integrerad intelligens. Det enda vi inte gillar är den långsamma laddningen – och priset.
2022SamsungMonitorlineup

Nya datorskärmar från Samsung

Samsung presenterar 2022 års skärmar inom kategorierna Odyssey, Smart Monitor och högupplösta monitorer.
Corsair MP400

Test: Corsair MP400

Vi testar Corsair MP400. En allsidig PCIe Gen 3-lagring med möjlighet till extra kapacitet. Vi står precis inför en påbörjad övergång till PCIe Gen 5 i samband med att Intel lanserat sitt...
KOBO Cadmus 0963 SE

Test: Kobo Sage

Med e-bokläsaren Kobo Sage har Rakuten Kobo satsat på att skapa e-bokläsarnas multiverktyg som ska klara av det mesta, men med många funktioner finns det också mycket som kan sätta krokben.
DDR5 kit

Test: Corsair Dominator Platinum RGB DDR5

Corsair Dominator Platinum RGB DDR är magiskt snygga och grymt snabba DDR5-minnen med full programkontroll. Efter att grafikminnen sedan länge gått över till GDDR6 har vi nu så äntligen, tack vare Intels...
Raspberry Pi Zero 2 W Hero 800x535 1

Raspberry Pi Zero 2 W är här – kostar under 200 kr

Sedan lanseringen för sex år sedan har det sålts nära fyra miljoner enheter av Raspberry Pi Zero och den med trådlöst hårdvara utrustade Zero W. En stor succé onekligen, och satsningen på små kompetenta datorkort följs nu upp med en uppgraderad version kallad Raspberry Pi Zero 2 W.