Artikeln är en del av ett kommersiellt samarbete mellan Nutanix och Datormagazin.


Vi fortsätter genomgången av Nutanix tjänsteportfölj och tittar närmare på verktygen för att övervaka och hantera företagets kompletta, globala, Nutanix-baserade HCI-infrastruktur. Allt från ett unifierat gränssnitt där fokus ligger på enkelhet och automatisering.

Tillbaka
Nästa

Prism arkitektur

Nutanix designade Prism utifrån tanken att det är svårt att designa komplex mjukvara, men att utforma enkelhet är genialiskt. Som ett resultat är Prism elegant, intuitivt och tillgängligt. Med fokus på att förstå vad användaren behöver göra och via en smart mjukvara sedan överlämna vanliga beslut till just Prism. Detta tillvägagångssätt innebär att användarna slipper lägga tid på att hantera de mer standardiserade uppgifterna och får färre val att göra, vilket i sin tur frigör tid för annat.

Denna grundläggande design har skapat en användarupplevelse som är konsekvent över hela tjänsten. Detta tack vare att Nutanix till fullo testar och anpassar alla nya funktioner för denna princip där tjänsterna, innan de läggs till plattformen, alltid säkerställs att de inte bryter mot designvisionen och det unifierade tankesättet. Tack vare detta tankesätt vet kunder att även framtida, nya tjänster kommer att kunna administreras på exakt samma sätt via samma gränssnitt – Prism.

Tillbaka
Nästa
Hårdvaruexpert med djupt IT-kunnande inom en mängd områden som tidningen täcker. Arbetar sedan årsskiftet som huvudredaktör och affärsutvecklare.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här