fredag, februari 28, 2020
Hem Taggar Mjukvara

Tagg: mjukvara

Programtips: PureSync 5.0.5

Puresync är ett flexibelt synkroniseringsprogram som kan användas till mycket, bland annat säkerhetskopiering. Det funkar till de flesta Windows-versioner.
Cliqz

Programtips: Cliqz 1.29.3

Cliqz är gratis och har tagits fram av en tysk utvecklare. Det är en Firefox-baserad webbläsare som sätter användaren och hens personliga data i första rummet.

Programtips: Sharex 13.0.1

Sharex är ett gratis och funktionspackat program för att fånga skärmavbilder. Programmet har så gott om funktioner att det till en början kan verka lite...

Programtips: Easeus Partition Master Free 13.0

Skapa, kopiera, formatera, dela och ändra storlek på partitioner med Easeus Partition Master Free. Det är ett flexibelt verktyg, här i gratisversion, för att enkelt hantera partitioner.

Bäst i test 2018 enligt Datormagazin

Här är produkterna som vunnit årets jämförande tester i Datormagazin. Säkerhetssviter: Bitdefender Total Security 2018 Bäst i test, Datormagazin nr 1, 2018 Bäst i test blir programmet från...

Programtips: Babelpad 11.0.0.2

Babelpad är en kraftfull texteditor med många funktioner som kan hantera även riktigt komplexa skript. En lång rad teckenkodningar stöds, se programmets webbplats för en komplett lista.

Programtips: Glasswire 1.2.121

Ett användarvänligt brandväggsprogram som visar vad som använder din internetanslutning. Bekanta dig med möjligheterna och du upptäcker att detta är en ganska komplett nätverksövervakare.

Programtips: Axcrypt 2.1.1541

Ett enkelt sätt att skydda filer med hjälp av kryptering. Någon konfigurering behöver inte göras om du bara vill kryptera en fil. Dra och släpp den på programmet och den krypteras direkt.

Filmfilen blev större

Fråga: Jag har nyss fått en film på video konverterad och lagrad på ett USB-minne. Den är sparad som en mp4-fil och blev 124 megabyte stor. När jag sparade om klippet klippet hade det blivit hela en gigabyte stort.

Programtips: Spideroak One 6.3

Ett användarvänligt verktyg som bjuder på enkel säkerhetskopiering. Du får dock betala om du behöver mer än två gigabyte lagringsutrymme i Spideroaks moln, men det kan räcka för de viktigaste filerna.

Premium

Missa inte!