torsdag, oktober 6, 2022
Hem Taggar Galaxy

Tagg: galaxy

Test: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra WiFi

Större, tunnare, snabbare och så mycket bättre. Ja, Samsung har gjort det mesta rätt med sin rejäla datorplatta Galaxy Tab S8 Ultra WiFi.

Test: Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Samsung Galaxy Z Flip 3 är en slimmad, lättanvänd, vikbar mobil som de flesta som är ute efter en premium-mobil har råd med.

Test: Samsung Galaxy Z Fold 3

Galaxy Z Fold 3 är bättre än föregångaren. Trots att prislappen fortfarande är för hög kan vi inte annat än ge Samsungs vikbara mobil en rekommendation.

Test: Samsung Galaxy Watch4 Classic

Nya Samsung Galaxy Watch4 Classic är en klocka med riktigt bra hälsoövervakning, men i övrigt möts vi av en kavalkad av besvikelser.

Test: Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

Samsung Galaxy Tab S7+ 5G bjuder på en magiskt bra skärm men aningen underdimensionerad hårdvara. Och så har vi det här med priset …

Test: Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live är ett par Iögonfallande in-ear-lurar med perfekt passform och aktiv brusreducering, ANC. Åtminstone för undertecknad.

Galaxy Z Flip – ny vikbar mobil från Samsung

Samsung gör som Motorola och släpper en vikbar "flipp-telefon". Galaxy Z Flip släpps i slutet av februari och kostar 16 300 kronor.

A9 – ny Samsung med fyra bakre kameror

Med hela fem kameror är Samsungs nya Galaxy A9-telefon i mellanklassen unik och har bra specifikationer även i övrigt.

Galaxy-plattor i nya versioner från Samsung

Enligt Samsung är Galaxy Tab S4 en vidareutveckling av det bästa hos sin föregångare, påbyggd med nya innovationer och tänkt att vara centrum i det uppkopplade hemmet.

Test: Samsung Galaxy A8

Samsung vill med sin Galaxy A8 erbjuda design och känsla från flaggskeppen i Galaxy S-serien i en billigare telefon. En som samtidigt kan använda dubbla SIM-kort och minneskort.