söndag, september 26, 2021
Hem Taggar Galaxy

Tagg: galaxy

Test: Samsung Galaxy Z Fold 3

Galaxy Z Fold 3 är bättre än föregångaren. Trots att prislappen fortfarande är för hög kan vi inte annat än ge Samsungs vikbara mobil en rekommendation.

Test: Samsung Galaxy Watch4 Classic

Nya Samsung Galaxy Watch4 Classic är en klocka med riktigt bra hälsoövervakning, men i övrigt möts vi av en kavalkad av besvikelser.

Test: Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

Samsung Galaxy Tab S7+ 5G bjuder på en magiskt bra skärm men aningen underdimensionerad hårdvara. Och så har vi det här med priset …

Test: Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live är ett par Iögonfallande in-ear-lurar med perfekt passform och aktiv brusreducering, ANC. Åtminstone för undertecknad.

Galaxy Z Flip – ny vikbar mobil från Samsung

Samsung gör som Motorola och släpper en vikbar "flipp-telefon". Galaxy Z Flip släpps i slutet av februari och kostar 16 300 kronor.

A9 – ny Samsung med fyra bakre kameror

Med hela fem kameror är Samsungs nya Galaxy A9-telefon i mellanklassen unik och har bra specifikationer även i övrigt.

Galaxy-plattor i nya versioner från Samsung

Enligt Samsung är Galaxy Tab S4 en vidareutveckling av det bästa hos sin föregångare, påbyggd med nya innovationer och tänkt att vara centrum i det uppkopplade hemmet.

Test: Samsung Galaxy A8

Samsung vill med sin Galaxy A8 erbjuda design och känsla från flaggskeppen i Galaxy S-serien i en billigare telefon. En som samtidigt kan använda dubbla SIM-kort och minneskort.

Galaxy A8 är här – med dubbla främre kameror och stor...

Samsung har presenterat ett nytt tillskott i A-serien, Galaxy A8, där man satsat på kamerafunktioner och användarvänlighet, med en Infinity-skärm på 5,6 tum och en upplösning på 1 080 x 2 220 bildpunkter.

Ny Samsungtelefon – men Galaxy S8 dröjer ett tag till

Samsung har presenterat den senaste modellen i den tåliga Galaxy Xcover-serien, Xcover 4. Telefonen kombinerar en större HD-display, reducerade skärmkanter, utökat minne och en formgivning som liknar övriga modeller i Galaxy-serien.