Corsairs tangentbord K70 RGB och Strafe RGB har uppdaterats med bland annat nya tangenter och tillägget Mk.2.

Välkända tillbehörstillverkaren Corsair har förbättrat sina några år gamla mekaniska tangentbord K70 RGB och Strafe RGB. De nya Mk.2-versionerna ser ut ungefär som sina föregångare, men kan väljas med valfria brytare, något varierande efter var de säljs.

Strafe kan fås med Cherry MX Silent och MX Red, medan K70 dessutom finns med MX Brown, MX Blue och MX Speed. Tangentborden har bakgrundsbelysning och en ny mjukvara kallad ICUE för styrning av denna. Det finns även ett inbyggt minne på åtta megabyte för lagring av tangentmakron.

K70 RGB Mk.2 är konstruerad i svart aluminium, medan Strafe Mk.2 är gjord i plast. Räkna med runt 1 700 för det förstnämnda med röda brytare och några hundralappar lägre för plasttangentbordet.

 

 


Uppskattar du vårt arbete?
Donera gärna en slant till redaktionen.

Donera till Datormagazin


Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här