Nu är laddningsstationen som kan tanka både din Apple Watch, Iphone och dina nya Airpods här. Nej, vi snackar inte om Airpower, vi snackar om Mophie 3-in-1 wireless charging pad.

Airpower var en efterlängtad produkt bland många Applefans. Utvecklingen av företagets trådlösa laddplatta lades dock ner och det enda vi någonsin såg av Airpower i butik var en liten text på asken till de senaste Airpods-lurarna, som angav att de hade stöd för plattan.

Blir svår att hitta i butik

Tillverkaren Mophie hoppas fylla behovet av en multiladdare för Apples produkter med nya Mophie 3-in-1 wireless charging pad. Enheten kommer endast att säljas på företagets egen webbplats och via Apple. Prislappen ligger på strax under 1600 kronor.

Laddningsstationen mäter 18,5 x 5,3 x 10,0 centimeter och har QI-stöd och bör alltså fungera även med andra mobilmärken. Laddplatserna för Apple Watch och Airpods är dock formade efter respektive produkt.

Här hittar du en (reklam)film som visar plattan ”in action”:

Givetvis är Mophie långt ifrån ensamma om att erbjuda multiladdare av det här slaget. Baseus och Nomad är ett par tillverkare med liknande lösningar. Tänk dock på att vissa tillverkares plattor kräver att du använder kompatibla skal för att de ska fungera.

Om du har tips på bra, trådlösa laddare får du gärna skriva en kommentar nedan.

Baseus Smart 3 i 1 Trådlös Laddare för Apple Watch, telefon och AirPods
Baseus Smart 3 i 1 Trådlös Laddare för Apple Watch, telefon och Airpods.

Annons: Hitta din trådlösa laddare hos Netonnet

Anders Öhman, chefredaktör Har arbetat på diverse IT-tidningar sedan (det senaste) sekelskiftet. Innan dess läste han journalistprogrammet i Sundsvall efter ett år som frilans på lokaltidningen hemma i Värmland.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här