Logitech har aviserat ankomsten av sitt senaste tangentbord Wireless All-in-One Keyboard TK820, ett trådlöst tangentbord med en inbyggd pekplatta för svepgester och handskrift.

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 har en ultratunn design och det beröringskänsliga området är betydligt större än exempelvis pekplattan på en bärbar för att möjliggöra enkel pekning, zoomning och svepning. Pekplattan stöder också upp till 13 Windows 8 multitouch-gester.

Logitechs Perfectstroke-tangentsystem uppges distribuera skrivtrycket jämnt över tangentytorna, så att varje nedslag är tyst och smidigt även om tangenten inte träffas centralt. Tangenterna har mjukt rundade kanter som hjälper fingrarna att glida över tangentbordet.

 TK820 ska finnas tillgängligt i Europa någon gång under augusti och på prislappen står det antagligen ungefär 800 kronor.

Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här