En extraskärm till den bärbara, som kan användas på valfri ledd och enkelt ansluts via en enda USB-C-kabel.

För alla som arbetar mobilt och behöver extra skärmyta har AOC tagit fram bildskärmen AOC I1601FWUX, en 15,6-tums IPS-display med full HD-upplösning och en vikt på endast 800 gram. Skärmen har USB-C-anslutning med stöd för Displayport och strömmatning genom samma kabel.

15,6 tum är en vanlig storlek för skärmar till bärbara datorer och det medföljande skärmstället, som samtidigt är fodral, är konstruerat för att de båda skärmarna ska kunna placeras i samma höjd. Det går dessutom att ha den 8,5 millimeter tjocka skärmen i porträttläge vid behov.

Priset är 2 300 kronor.

 

 

Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här