Programtips: Freemake Video Converter 4.1.10.7

Konvertera mellan videoformat, rippa och bränn DVD:s, ladda upp klipp till Youtube.

Freemake Video Converter tillhandahåller få lågnivåkontroller för de videofiler mjukvaran skapar, vilket kan vara frustrerande för erfarna användare. Om du däremot inte bryr dig om bitrate kan detta vara ett perfekt verktyg för dig – det är snabbt, funktionsrikt och lättanvänt. Du kan använda mängder av källformat, och konvertera dem till AVI, WMV, MP4 och 3GP.

Värt att veta om Freemake Video Converter version:
Licens: Freeware
Systemkrav: Windows 10/8/7/Server/Vista/XP
Tillverkarens webbplats: http://www.freemake.com
Nedladdningslänk: http://www.freemake.com/download?id=FreemakeVideoConverter.exe

Henrik Kalling

Om Henrik Kalling

Mannen som gör bra texter ännu bättre har jobbat med Datormagazin under merparten av tidningens historia. Han skriver även vissa tester och ansvarar för tidningens fullversion.

2 kommentarer

Hej.

Mitt namn är Bengt Johansson, 63 årig före detta datortekniker.

Jag brukar noga kolla upp era föreslagna program som till stor del ar mycket användbara vilket jag tackar för. Om dom är extra intressanta så laddar jag ner dom till min FreeWare Program mapp som dessutom laddas upp till min MegaSync Folder med tillgång till vänner och bekanta.

Dock blev det ramaskri i min Norton Security samt MicroTrend (i min router) när jag laddade ner Freemake Video Converter som klassades med HÖG RISK, Trojan.Gen.2 vilket gorde att jag utelämnade det programmet.

En annan sak som jag skulle vilja att ni kollar upp noga är att det eventuella programmet verkligen ÄR en FreeWare då i en del fall har det inte stämt eller så lockas man att ta ner ett program som är starkt begränsat.

Med det tackar jag för mig och önskar er på DatorMagazin allt gott.

Hälsningar, Bengt ”WOLF” Johansson.

Hej Bengt!
Lite information på Nortons forum:
https://community.norton.com/en/forums/freemake-video-converter-blocked

Detta säger tillverkaren:
http://www.freemake.com/blog/is-freemake-video-converter-safe-the-truth-is-finally-revealed/

När det gäller freeware är det vanligt att mjukvarutillverkare släpper enklare versioner av program under denna licens. De ska dock inte ha några tidsbegränsningar. Några gånger har det hänt att en tillverkare har ändrat från freeware till utvärderingsversion efter det att vi har publicerat programtipset, men så snart detta uppmärksammas ändrar vi beskrivningen av programmet.

Kommentera

*

Liknande artiklar