Heimdal Pro 2018

Gratis licens värd 300 kronor – för dig som läser Datormagazin

0

Heimdal Pro 2018 är ett kraftfullt säkerhetsprogram som kompletterar din vanliga säkerhetssvit. Läsare av Datormagazin får en licens för ett år, till ett värde av cirka 300 kronor.

Den kanske mest intressanta funktionen är att programmet kan undersöka din dator efter installerade program och sedan kontrollera om det finns uppdateringar till dessa. Finns uppdateringar kommer de att laddas ned på ett säkert sätt.

Du hittar information om hur du laddar ned månadens fullversion i Datormagazin nummer 9, 2018

Skyddar ditt system på flera nivåer

Programmet har även ett flertal andra funktioner som kan skydda din dator mot olika hot, redan innan de har nått in i din dator. Heimdal Pro kan nämligen analysera nätverkstrafiken och på så sätt stoppa illasinnad kod. Likaså skyddar det mot oavsiktlig installation av illasinnad kod (från tredjepartskällor) och programmets Darklayer guard kommer att hindra dig från att besöka nedsmittade webbplatser. De här skydden kan du aktivera och inaktivera efter behag och behov.

Komplext men användarvänligt

Bekanta dig med de möjligheter som programmet ger och missa inte inställningarna under Settings. På så sätt får du ut det mesta av programmet och kan anpassa det efter dina behov. Du kommer då att märka att Heimdal Pro 2018 är riktigt användarvänligt, trots de komplexa skydden.

Du hittar information om hur du laddar ned månadens fullversion i Datormagazin nummer 9, 2018, som du kan köpa i butik, på https://shop.datormagazin.se eller här på webbplatsen. Observera att nedladdning endast är möjlig från 21 augusti och fram tills nästa nummer finns i butik (25 september). Av rättighetsskäl kan du endast ladda ned denna fullversion inom Sverige, Norge och Finland (styrs via IP-nummer).

Storlek på nedladdning: 1 MB
Systemkrav: Windows 10, 8, 7, Vista
Restriktioner: Licens för en dator, ett år

 


Uppskattar du vårt arbete?
Donera gärna en slant till redaktionen.

Donera till Datormagazin

Mannen som gör bra texter ännu bättre har jobbat med Datormagazin under merparten av tidningens historia. Han skriver även vissa tester och ansvarar för tidningens fullversion.