måndag, augusti 15, 2022
Hem Taggar Dell

Tagg: dell

Test: Dell Mobile Precision 5750

Mobile Precision 5750 från Dell kan vara den mest allsidiga mobila arbetsstation vi någonsin testat.

Jämförande test: Vi utser vårens bästa chromebook

Test av 7 chromebooks: Kan en liten, enkel och förhållandevis billig chromebook verkligen ersätta en traditionell laptop?

Test: Dell Ultrasharp U4320Q

Här är skärmen för dig som jobbar snarare än spelar. Dell Ultrasharp U4320Q andas produktivitet in i minsta detalj och är en perfekt uppgradering för hemmakontoret.

Dell Technology Summit 2019 – The next data decade

Dell satsar mot månen med nya mål och lanserar framtidens autonoma infrastruktur. Vi besöker Dell Technology Summit 2019.

Ultrabred 49-tummare från Dell

Dells nya bildskärm är ultrabred och en jättepjäs på skrivbordet, men kan ersätta två vanliga skärmar och ge en rejäl obruten arbetsyta.

Test: Dell Alienware 13 OLED

Dell Alienware 13 OLED är riktad till dem som ofta vill ta spelburken med sig. Paradnumret är en 13,3-tums OLED-panel med praktiskt taget perfekt svärta och bra färgåtergivning.

Precision – nya arbetsstationer för företag från Dell

Dell har presenterat vad man själva kallar världens mest kraftfulla 1U-arbetsstation samt flera nya modeller av företagets torndatorer i Precision-serien.

Felsäkert läge och ej fungerande startknapp

Fråga: Hur startas Windows 10 i felsäkert läge (i Windows 8 trycktes F8 under start)?

Jämförande test: Bärbara med pekskärm

Det har hänt mycket på kort tid, konstaterar vi när vi testar bärbara datorer som även kan agera datorplattor. Dels är de små kraftpaket, dels innebär Windows 10 Fall Creators Update ett lyft.

Dell EMC World 2016

Hösten (oktober) 2016 hölls en historisk första Dell EMC World i Austin Texas. Det ny-gamla företaget Dell EMC passade på att presentera flera av...