Kinesiska mobiltillverkaren Oneplus meddelar att deras kommande modell, Oneplus 7, lanseras den 14 maj. Intresserade kan nu köpa biljetter till lanseringsevenemanget.

Att det lanseras nya mobiltelefoner till höger och vänster tillhör inte ovanligheterna. När en tillverkare i ett försök att bygga upp hype runt lanseringen säljer biljetter till ett evenemang för själva telefonlanseringen får man nog säga att hysterin runt en telefonlansering till och med slår Apples Iphone under dess glansdagar då kunder köade nätterna igenom för att vara bland de första med en ny modell.

Det kan låta underligt men det är faktiskt helt sant – mobiltillverkaren Oneplus slår på stora trumman inför lanseringen av deras kommande modell Oneplus 7. Den 14 maj lanseras modellen klockan 17:00 svensk tid och för oss svenskar ligger evenemanget i London kanske närmast till hands. Oneplus skriver i sitt pressmeddelande, där all text för övrigt är understruken, att de räknar med betalande 8000 deltagare i de tre evenemang som arrangeras i London, New York och Bangalore.

Ett fjärde evenemang hålls utöver detta i Peking i Kina den 16 maj.

Hur telefonen ser ut och vilka egenskaper den kommer ha ber vi att få återkomma till – det är fortfarande en väl borgad hemlighet.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här